Rubriker på Annandag Jul.

Enligt Aftonbladet ökar förtroendet för Ohly och Reinfeldt. I kristider brukar statsministern kännas tryggast. För Lars Ohly måste det vara politiken som lockar! ?Mediadrevet mot Sahlin har tydligen lyckats?

-Inte på decennier har en tillträdande amerikansk president haft så stort förtroende hos allmänheten som Barack Obama, enligt SVD.
Obama står för ett paradigmskifte i amerikansk inrikespolitik medan utrikespolitiken ligger fast sedan länge. Hem med soldater från Irak och in med dom i Afghanistan.
Enligt en opinionsundersökning visar Dagens Nyheter att de rödgröna(52,3) fortfarande leder stort framför allianspartierna (44,1).

Intressant.se
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,
Jag har placerat min blogg i Göteborgbloggkartan.se!

Kommentarer
Postat av: Peter Ingestad

Socialdemokratin. Vilket vimsande. Först går man samman med Vänsterpartiet för att Aldrig Samarbeta Med Sverigedemokraterna (hurra!), sedan går man samman med Miljöpartiet för att vinna mittenväljare, sedan vill man ha "blocköverskridande samarbete" baffatt stoppa Sverigedemokraterna (hurra!) sedan går man samman med Miljöpartiet och Vänsterpartiet för att det plötsligt blev kris. Varför skall man rösta på ett sådant hattifnattparti?

2008-12-27 @ 18:18:17
URL: http://luzgannon.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0