Vintertid

Fullmåne, kallt och klart och äntligen ska jag få tillbaka den förlorade timmen. Måste ställa klockan på 03:00 och gå upp och ställa om alla klockor till 02:00. Dett får man ju inte missa!

Nattlig promenad

Tämk att det finns restauranger där man beställer mat från en app på iphonen. Kul! På så vis får alla i sällskapet en ursäkt för att pyssla med sina telefoner i stället för att vara sociala och umgås hela tiden. Vi passade på att spela några omgångar Ruzzle mellan tuggorna och klunkarna också. Ack, ja, tiden är ur led. (som tur är)
Mysigt med mörker och regn. Visst borde man gå i ide. Igår natt när jag promenerade hem var det ett riktigt vampyrfilmsväder.

Höst

Oj, är det höst. Jag har inte riktigt hängt med. Mentalt är jag i sommaren. När regnet upphörde för två dagar sedan
och ersattes av sol och kall höstluft gick det upp för mig att årstiden måste ha  ändrats. Men de senaste åren ligger jag ju steget efter hela tiden. Nutidstempot är inte helt hälsosamt för en dam i sina näst bästa år. Tio veckor har gått sedan semestern slutade. Det känns som tio månader trötthetsmässigt. Puh!l
 
 
 
 Äppleskörden blev god i år. Eftersom den är uppäten måste det ju vara höst. Planket blev målat innan den fuktiga höstluften kom. Ljusgrått!

RSS 2.0