Melodifestivalen

 Låtarna i lördagens  melodifestival var ganska tråkiga i min smak.
 Programledaren vann denna omgång. Hade det inte varit för hennes roligheter som gav fart och fläkt åt hela programmet, hade nog jag somnat. Men. jag är nog inte rätt person att avgöra detta. I mina öron lät alla låtar likadant.
Annarkia skriver mycket träffande: "Melodifestivalen har fått en slags "ful"-stämpel" som gör att många av oss säger tvärsäkert så där lite skitförnämnt:. NEJ det programmet ser jag/vi inte på, så det så! När det är dags så sitter vi där i alla fall och kommenterar deltagarna och skaffar oss våra favoriter under deltävling efter deltävling."
Jag kommer att rösta på Heat.
Idag har jag lärt mig dansteknik.
I morgon måste jag välja golvkonstruktion, vilket jag inte kan,eftersom jag är och önskar att jag kunde förbli okunnig omsådant. Inskränkt, javisst det måste erkännas.Orkar inte.
 I fredags var det ljust när jag gick till jobbet. Hur ska detta sluta?Tja, det det slutar väl inte med mindre än att det snart är sommar och man kan sitta utomhus och spela sina favoritlåtar.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,  ,

 


Melodifestivalen

Vad vore  livet utan musik. Melodifestivalen är väl knappast svaret på det för alla.Det finns ju annan sorts musik som  t ex.
Polska från Sättilla.

Men vad är melodifestivalen utan the Ark tyckte jag förra året. Heat är svaret.  Heat gör melodifestivalen värd att titta på. Musikaliskt mycket duktiga jämförelsevis. Låten mycket medryckande jämförelsevis. Måtte Heat vinna!!
Rätt låt gick i alla fall vidare till Globen i den andra deltävlingen i Melodifestivalen.

Annarkia
skriver: "Dunder och brak, massor av energi och helt rätt. Det mest uppfriskande som hänt så här långt." 

Jag är nog inte rätt person att bedöma ett sådant här program eftersom jag naturligtvis inte gillar schlager och naturligtvis inte brukar titta på melodifestivalen men gör det ändå av någon konstig anledning, som jag naturligtvis inte vill veta själv. Förra året somnade jag faktiskt av tristess.
 
Måns Z visst är han söt, charmig, sjunger bra men jättetråkig och alldeles för konstgjord på något vis.   

Petra Mede är toppen och  lyfter hela Melodifestivalen.

Läs även andra intressanta bloggares åsikter om , , , , , ,
 

14 februari. Ljusets återkomst.


Nu är vi på väg mot ljusare tider och snart kommer vi att förlora en hel timme igen. Skogspromenaden idag krävde fotokromatiska glas i bågarna.

RSS 2.0