Israels terrordåd måste stoppas

Ännu en demonstration genomfördes idag i Göteborg. Dagens demonstrationen mot Israels terrordåd i Gaza hade många deltagare.

I dagens GP får man veta att: "Enligt rapporter på lördagskvällen blåser Israel av kriget i Gazaremsan, utan avtal med Hamas. I väntan på vapenvila föll fler civila offer för striderna, och FN-organet Unrwa vill att Israel utreds för krigsbrott.
Över 1 200 palestinier har mist livet, varav omkring hälften civila enligt palestinska källor. 13 israeler har dött, tio soldater och tre civila.

Man kan läsa följande i dagens  AB: De dödar barn.

I nyheterna använder politikerna på båda sidor ord som försöker säga att det är något annat som pågår än just detta fasansfulla.

Vuxna människor som med berått mod dödar barn.

En miljon barn är instängda i skräckens Gaza.

Minst 346 av dem har dödats.

Många av de som överlever kommer att vara psykiskt skadade för livet.
Att motivera terrordåden med att hävda att Hamas gömmer sig bland civilbefolkningen är ju inte klokt. Barnen och civilbefolkningen har ju ingenstans att ta vägen. De är ju inspärrade i ett stort fängelse.

Annarkia skriver: Idag träffades ännu en FN-skola där över 1600 palestinier sökt skydd.  Vit fosfor riktades mot skolan . Två små bröder dödades och mamman skadades svårt.
Vi vet att alla koordinater för skolor och sjukhus är välkända och trots detta fortsätter beskutningen. En talesman för UNWRA begär en särskild utredning om krigsförbrytelse.


I detta läge är det gott att veta att så många människor engagerar sig och deltar i demonstrationer som anordnats.  Det känns hoppfullt att dagens ungdomar är engagerade och att man kan enas i viktiga frågor.

Läs även andra bloggares åsikter om  ,,
,  Intressant

Kommentarer
Postat av: Ahmatoo

Att använda vit fosfor i Gazas tättbefolkade områden är helt helt oacceptabelt. Det blir ett medvetet angrepp på civilbefolkningen. Så respektlöst.

För att dissktera så är ni välkommoma in på www.swepales.se

www.swepales.se som står för Svenska Palestinier i Sverige

2009-01-18 @ 04:58:54
URL: http://www.swepales.se
Postat av: Robert

Du verkar helt ha glömt Hamas i din artikel! Eller menar du att alla palestinier är Hamas folk? Både kvinnor och barn? Iså fall anser jag det helt legitimt att bomba alla!!!

Men det klart du inte gör och självklart anser jag det inte legitimt att bomba kvinnor och barn.

Men du har glömt att Hamas är en terrororganisation och terror måste bekämpas med alla meddel. Om inte så, kommer fler kvinnor och barn fara illa... mycket illa.

Vakna... inte för min skuld men för din egen.

2009-01-18 @ 09:55:04
Postat av: Anonym

Israel har inte fört krig mot Hamas utan mot det palestinska folket. Allt annat prat är lögn och propaganda. Hamas har istället stärkts av den massiva offensiven och mördandet inne i Gaza.

2009-01-18 @ 20:57:57
URL: http://heksann.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0