Världen måste få veta vad som händer i Gaza!

I Annarkias blogg kan man läsa: Den norske läkaren Mads Gilbert som jobbar på Gazas största sjukhus skickade igår det här sms:et:
«De bombet det sentrale grønnsakmarkedet i Gaza by for to timer siden. 80 skadde, 20 drept, alt kom hit til Shifa. Hades! Vi vasser i død. Blod og amputater. Masse barn. Gravid kvinne. Jeg har aldri oppleve noe så fryktelig. Nå hører vi tanks. Fortell videre, send videre, rop det videre. Alt. GJØR NOE! GJØR MER! Vi lever i historieboka nå, alle!»

I dagens AB stå att läsa: "Utan att ta ställning i en konflikt som rasat en evighet kan vi bara konstatera att den dödar oskyldiga människor. Barn och vuxna som inte gjort något annat fel än att ha blivit födda - på fel sida om en linje.


Gazaremsan är ett av världens mest tätbefolkade områden. 1,5 miljoner människor bor på en yta som är en trejdedel av Öland. En smutsig och extremt fattig fläck på världskartan där nära hälften av invånarna klassas som flyktingar.

Över det området ligger, de första dagarna av 2009, en eldmatta från stridsvagnar, automatvapen och attackhelikoptrar. Högre upp ritar bombplanens projektiler streck över himlen. De civila dödsoffren stiger för varje timma. Totalt talas det om 540 personer.

- Just nu vet jag att 63 barn har dödats "


Protestera!
Göteborg

Manifestation och infotält
Stoppa Israels massmord i Gaza!
Häv blockaden av Gaza!

Lördagen 10-1-2009: kl. 16:00 i Brunnsparken i Göteborg

samt infotält varje dag kl 14:30 -16:30 hela veckan i Brunnsparken protestera mot Israelisk terror.

Arr: Rättvisecentret för det palestinska folket

Läs även andra intressanta bloggares åsikter om , , , ,
, , ,


Kommentarer
Postat av: kicki

Idag sköt den israeliska militären på tre FN-skolor där palestinska familjer sökt skydd i tron att i ett FN-hus ska man väl vara säker.

2009-01-07 @ 01:19:40
URL: http://annarkia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0